Wiezoloop

Zaterdag 18 juni 2022

RunnersWorld Twente

10 KM

Waypoint

5 KM

STN

2,5 KM

Regiobank Kidsrun

800 M

Business Run

5/10 KM

G-run

800 M

Wiezoloop

Na 2 jaar geen Wiezoloop lijkt het nu eindelijk weer mogelijk en verwachten we in het centrum van Wierden weer duizenden lopers en hopelijk ook toeschouwers voor een ouderwets mooie, snelle en gezellige Wiezoloop.

De loop is dit jaar op zaterdag 18 juni 2022 en weer een combinatie van recreatie- en wedstrijdloop. Laten we hopen dat de regels ten tijde van de loop ook internationale deelname weer toe laat, want dat is ieder jaar weer de kers op de taart van deze geweldige loop.

Dit jaar een paar kleine wijzigingen in de vorm van aanvangstijden en een extra run voor de G-Lopers.

Ook nu is weer een uniek Wiezoloop shirt te bestellen met het 2022 ontwerp.
Dit functionele shirt is van een hoogwaardige kwaliteit, voert vocht af en is snel drogend.

Voorinschrijving start op 1 maart en tot 1 april geniet je van de early bird actie waarbij je een lager inschrijftarief betaalt en kans maakt op unieke producten van onze hoofdsponsors.

Tot zaterdag 18 juni!

Wil jij meelopen met één van onze runs? Schrijf je dan in!

Aftermovie Wiezoloop 2019

Laatste nieuws

Nieuw bij de Wiezoloop dit jaar de G-loop

Nieuw bij de Wiezoloop dit jaar de G-loop

Sporten is voor iedereen! Daarom nieuw dit jaar bij de Wiezoloop de G-loop. De G-loop is een loop van 800 meter voor iedereen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Alle deelnemers krijgen na afloop van de loop een mooie herinnering. De loop is geschikt...

Lees meer
Schrijf je in voor de Wiezoloop op zaterdag 18 juni 2022

Schrijf je in voor de Wiezoloop op zaterdag 18 juni 2022

YES! De inschrijving voor de 22e editie van de Wiezoloop is geopend!! Na 2 jaar geen Wiezoloop lijkt het nu eindelijk weer mogelijk en verwachten we in het centrum van Wierden weer duizenden lopers en hopelijk ook toeschouwers voor een ouderwets mooie, snelle en...

Lees meer