G-Run – 800 m

Home 9 G-run

Sporten is voor iedereen! Daarom dit jaar opnieuw bij de Wiezoloop de G-loop. De G-loop is een loop van 800 meter voor iedereen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Alle deelnemers krijgen na afloop van de loop een mooie herinnering. De loop is geschikt voor ieder niveau en toegankelijk voor rolstoelen, ook met begeleiders. De G-run wordt georganiseerd in samenwerking met DieVers, VSO de Brug, Only Friends Twente en InVia Talentenfabriek Vriezenveen.

Starttijden

De G-loop van 800 m. zal starten om 17:15 uur

Inschrijfgelden

Er is geen inschrijfgeld verschuldigd voor de G-run.

  Inschrijven/afhalen startnummers

  Inschrijven kan vanaf 1 maart tot op de wedstrijddag een half uur voor de loop. Inschrijven kan uitsluitend digitaal via deze website.

  De G-runners krijgen apart bericht van ons over het afhalen van het startnummer.

   Belangrijke informatie

   Op de dag van de loop moeten alle deelnemers van de G-loop zich eerst verzamelen in de startvakken (hekken) op de parkeerplaats bij reclamebureau Brandbuilders aan de Rijssensestraat 8 bij start/finish. Zorg dat je hier op tijd bent!
   (15 minuten voor aanvang van jouw starttijd.)

   Route

   Het rondje dat gelopen wordt is 800 meter en gaat via de volgende straten:

   Start Rijssensestraat, rechtsaf Almelosestraat, rechtsaf Plantsoenlaan, rechtsaf Rijssensestraat – Finish. Na de finish moeten de deelnemers even verder wandelen en krijgt iedereen een medaille en een lekker drankje.

   Looproutes naar startvakken

   De looproutes naar de startvakken zijn via borden aangegeven. Het is alleen toegestaan bij de bij de speciale oversteekplaatsen over te steken!!

   Wanneer iedereen zich in het startvak heeft verzameld lopen jullie gezamenlijk naar de start.