Geslaagde 22e editie van de Wiezoloop!

De 22e editie van de Wiezoloop zit er weer op. Wat was het weer super gaaf om dit met elkaar te organiseren en vervolgens zo veel enthousiaste deelnemers aan de start te zien. Ondanks de warmte een grote opkomst bij de Kidsrun. Deze editie organiseerden we de allereerste G-run en wat een succes, we hadden een heel mooi fanatiek deelnemersveld. Daarna spannende wedstrijden op de 2,5 km, 5 km, 10 km en onderling tussen de bedrijven teams. Via deze weg willen we alle deelnemers bedanken voor hun deelname. Daarnaast een hele dikke pluim voor alle vrijwilligers die ons hebben geholpen. Jullie zijn onze trots! Veel dank! En wat hadden we weer een enthousiast publiek langs de kant, heel erg bedankt ook voor jullie support!

Als laatste bedanken we natuurlijk onze (trouwe) sponsoren. Zonder jullie was het uiteraard niet mogelijk om de Wiezoloop te organiseren. We hopen dat iedereen genoten heeft van deze mooie editie. Wij in ieder geval wel en we hopen jullie allen in 2023 weer te zien!

Hieronder alvast een kleine impressie van de 10 km. Huseyidin Mohamed uit Ethiopië heeft de 10 km op zijn naam geschreven, hij liep de 10 kilometer in 28:50. Bij de vrouwen was Anchalem Haymanote uit Ethiopië de snelste, zij noteerde een tijd van 32:02.

Deze prachtige foto’s zijn gemaakt door Victor Velt, www.victorvelt.nl

Alle uitslagen zijn te vinden op onze website via de button uitslagen. Hier kunnen alle deelnemers ook hun persoonlijke finish video zien.

Binnenkort komen alle foto’s online.