Rondemiss

Dit jaar is Tess Schasfoort uit Wierden onze rondemiss.

‘Mijn naam is Tess Schasfoort en ik ben 18 jaar oud. Ik kom uit Wierden en ik vind het ontzettend leuk om dit jaar rondemiss te mogen zijn bij de Wiezoloop. Hopelijk zie ik jullie daar!’

Ook dit jaar wordt onze rondemiss weer helemaal mooi verzorgd door een viertal Wierdense winkeliers.

Het haar van de ronde miss wordt verzorgd door kapsalon Trendy Hair & Wellness 4 avonden tot 21.00 uur geopend en eenvoudig online via de website trendyhairandwellness je afspraak in plannen bij ons team van hairstylisten en schoonheidsspecialisten. Gespecialiseerd in het kleuren van het haar. En ze zijn de krullenkapper van Twente!

Tess draagt op zaterdag 18 juni kleding van by Nikki Mode&zo, by Nikki mode&zo is gevestigd aan het Binnenhof 36 in Wierden. Naast de merken Yaya, Tramontana, Mos Mosh, Summum, Nukus en nog vele andere mooie merken gaan ze elke week op inkoop om de nieuwste items in te kopen met mooie bijpassende accessoires. Naast de winkel kun je ze ook online vinden op www.by-nikki.nl of op instagram en facebook met wekelijks een LIVE show waarbij je direct je items online kunt bestellen. Tijdens het shoppen kun je genieten van een lekkere cappuccino of kopje thee en helpen ze je graag.

Schuurman schoenen uit Wierden heeft gezorgd voor een heel mooi paar schoenen voor Tess.

De make-up van Tess wordt gedaan door Pour Vous Nicole. Bij Pour Vous helpen wij jou nóg mooier te worden! Pour Vous Nicole werkt met mensen die passie hebben voor het prachtige cosmetica vak. Ons doel: blije klanten die met veel zelfvertrouwen en een stralende glimlach onze parfumerie verlaten.